Bespaar energie met goede dakisolatie

Voor goede dakisolatie in Boutersem en ruime regio doet u best beroep op een ervaren vakman. Dat vakmanschap heeft Dakwerken Vandeput ontegensprekelijk in huis. Een goede dakisolatie vermindert uw energiefactuur en zorgt ervoor dat u in aanmerking kan komen voor subsidies. Dakwerken Vandeput in Boutersem werkt enkel met de beste merken, zoals Powerroof.

Luchtdicht isolatieschild

Bij veel gebouwen gaat de meeste warmte via het dak verloren. Dit brengt naast een hogere energiefactuur ook vocht- en condensatieproblemen mee. De beste oplossing hiervoor is een continu en luchtdicht isolatieschild bovenop de dakconstructie. Een doorlopende dakisolatie als deze zorgt ervoor dat de warme en koude luchtstromen gescheiden blijven, wat ook het risico op condensatie beperkt.

Voordelen van powerroof-isolatie

  • Volledig isolatieschild: er ontstaan dus geen koudebruggen
  • Ongevoelig voor condensatie
  • Vlotte plaatsing
  • De harde plaat is vormvast
  • Bescherming van de dakstructuur
  • Bij renovatie kan de bestaande binnenafwerking behouden blijven omdat de plaatsing ervan ook van buitenaf kan gebeuren.

De zogenaamde “K-waarden” die moeten gehaald worden voordat u subsidies kunt aanvragen zijn de volgende:

Dikte Nodige isolatiewaarde
60 mm 2,60 m² K/W
80 mm 3,30 m² K/W
100 mm 4,16 m² K/W

Bekijk hier meer informatie over de producten

Contact opnemen

U kan Dakwerken Vandeput in Boutersem ook inschakelen voor het plaatsen en renoveren van hellende daken en plattte daken in EPDM-rubber, zinkwerk, ramen in Velux en gevelbekleding. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Contacteer ons beslist. Wij staan alle dagen voor u paraat!