Beste merken voor hellende daken

Voor de plaatsing en renovatie van hellende daken in Boutersem en omstreken, werken we bij Dakwerken Vandeput alleen met de beste merken, zoals Koramic en Monier. Die dakpannen hebben heel wat voordelen. Zo worden de kleidakpannen van Koramic steeds geplaatst met een garantie op vorstbestandheid van 30 jaar. Bovendien voldoen alle Koramic-kleidakpannen aan de Europese productnorm EN 1304 en dragen ze het CE-label.

Kleidakpannen

Omdat het belangrijk is dat uw dak er over vele jaren nog steeds als nieuw uitziet, zijn kleidakpannen door hun kleur- en vormvastheid de beste keuze voor hellende daken. Ze zijn bovendien ook water- en weerresistent. Kleidakpannen zijn niet alleen een waarborg voor een weerbestendig dak, ze verhogen ook de waarde van uw woning. Zo kunt u uw keuze voor keramische dakpannen gerust zien als een goede investering voor de toekomst.

Gezond leefklimaat

Een dak bestaande uit kleidakpannen is een natuurlijk dak dat gegarandeerd zorgt voor een gezond leefklimaat in uw huis. Een correct ontworpen en uitgevoerde dakconstructie met kleidakpannen is immers een bouwsysteem dat, mede door de verluchte dakopbouw, 100% vrij blijft van condensatie en dat rottingsverschijnselen van de draagstructuur geen kans geeft.

Enkele tips bij de keuze van een nieuw dak

  • Houd rekening met de stedenbouwkundige voorschriften
  • Houd rekening met de stijl van uw woning
  • Houd rekening met een boomrijke omgeving
  • Houd rekening met de grootte van uw dak
  • Houd rekening met de kleur van gevel, ramen en deuren
  • Denk aan de toekomst

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een volledig vrijblijvende prijsofferte? Neem dan gerust contact op. Wij geven u graag gericht advies! Wist u trouwens dat Dakwerken Vandeput in Boutersem ook een expert is in het plaatsen en renoveren van platte daken, zinkwerk, dakramen in velux, gevelbekleding, dakisolatie en EPDM-rubber?